facebook tracking
Avdelningar

Administration

Connect
Service Center

På Service Center har vi samlat olika stödfunktioner. Så som IT, ekonomi, marknad, HR och inköp.

Katarzyna Jezierska

Inköpsassistent, Bygg-Ole Service Center

 

– När jag flyttade hit från Polen lade jag märke till att Bygg-Ole hade polska kunder, men ingen polsktalande personal i kassan, så jag sökte jobb där. Jag drivs av utmaningar och har hela tiden känt att jag har fått något nytt att ta tag i. Jag har varit med och utvecklat rutinerna och ramsättningen först i kassan, sedan på färgavdelningen och nu i min roll på Service Center där jag har hand om till exempel artikelvård, prisjusteringar och kontakt med leverantörer. Jag känner att jag får vara med och påverka och driva arbetet framåt och då trivs jag.

Följ med på Bygg-Oles resa

Bygg-Ole är ett familjeägt och värderingsstyrt bolag, som inom ett par år kommer fira 75 år. Samtidigt är vi i uppstarten av ett nytt och spännande skede. Med vår historia och tradition som stabil grund bygger vi nu nytt och siktar högt.

Sedan jag tillträdde som vd hösten 2017 har jag, tillsammans med övriga ledningen, hunnit peka ut en ny riktning och sätta tydliga strategier. Inom verksamhetsramen finns nu stort utrymme för Bygg-Oles medarbetare att vara med och forma innehållet.

Det är medarbetarna som bär bolaget och jag har höga förväntningar på mina medarbetare. Jag tror på ett framåtriktat och utvecklande ledarskap. Bygg-Ole ska vara en organisation som präglas av öppenhet och tillit – en plats för självtänkande individer, som i linje med våra värderingar, leder sig själva och därmed bidrar till att vi når våra högt satta mål.

Som en del av Bygg-Ole bidrar du, utöver att vara med och forma och bygga bolaget, även till samhällsutvecklingen i stort där byggandet av bostäder, skolor, sjukhus och andra centrala delar är avgörande för ett välfungerande samhälle. För Bygg-Ole som växande bolag är det även viktigt att vara en god modell i samhället, där hållbart byggande, som tar hänsyn till såväl miljö som mänskliga rättigheter, är en viktig del.

Vi har precis påbörjat vår resa mot nya mål. Nu bygger vi ett drivet team som av gemensam kraft kan skapa den framtida byggmaterialhandeln.

Mats Hedlund, VD

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor